V letu 2019 smo na Slovenskem trgu pričeli zastopati Nizozemsko podjetje RUSTYCO, ki je specializirano predvsem za korozijske težave.
Izdelujejo odlične odvijač aerosole, ki vam pomagajo pri vsakodnevnem vzdrževanju ali menjavi strojnih delov. Izdelujejo tudi proizvode v obliki tekočine ali gela, ki vam korozijo popolnoma uniči. Več si lahko pogledate v spodnjih predstavitvah.

RIMAZ RUSTYCO REACTOR

RIMAZ RUSTYCO REACTOR je visoko tehnološka posebna tekočina, ki se uporablja za odvijanje vseh vrst mehanskih delov. (HITRI ODVIJAČ).

Tekočina penitrira in prodira v notranjost ter raztaplja rjo. S tem, ko se rja topi omogoča lažje odvijanje in odstranjevanje mehanskih delov.

Tekočino v obliki aerosola nanesete na vijak in se ob stiku z rjo pojavi vijolična reakcija, ki ima edinstveni vonj. Reakcija povzroči poroznost, raztapljanje rje in odpiranje vseh por. Pustite jo delovati čim dlje časa, da prodira v notranjost in raztaplja čim več rje. S tem matico odvijete hitro in enostavno. Če se po prvem nanosu matica ne da odviti postopek ponovite.

RIMAZ d. o. o.

NAŠA POSLOVNA DEJAVNOST JE TRGOVINA Z INDUSTRIJSKIMI IN SPECIALNIMI MAZIVI.

Stopite v stik z nami kjer vam bodo naši usposobljeni
strokovnjaki odgovorili v najkrajšem možnem času.